You, the petitioner
Dewar na web

Toekomst voor de War

1,186 signatures

Manifest voor het behoud van De WAR in Amersfoort, plek voor kunst, theater, wetenschap, duurzaamheid en innovatie.

Petition

We

inwoners van Amerfoort en andere fans en gebruikers van De WAR

 

observe

dat De WAR een mooi en belangrijk initiatief is, waar kunst, innovatie, wetenschap, duurzaamheid en erfgoed op een unieke manier samenkomen. In het toekomstplan van De WAR worden deze activiteiten voorgezet en uitgebreid, en wordt de oudste fabriek van Amersfoort onderdeel van de publieke ruimte rond de Eemhaven. De WAR heeft jaren geïnvesteerd in deze plek, en heeft laten zien daar - zonder subsidie - een goed programma neer te kunnen zetten.

 

and request

de gemeente Amersfoort serieus te onderhandelen met De WAR over de aankoop van het terrein, en zo te zorgen dat De WAR blijft bestaan, op deze plek.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Amersfoort 
Petition desk:
Closing date:
2016-06-02 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
De WAR 

History

Signatures

Updates

De War op Lepeltje Lepeltje Festival

Dit weekeinde staat de War op het Lepeltje Lepeltje Festival in Amersfoort. Hier laten we zien wat de War allemaal doet en kunnen bezoekers bijvoorbeeld een 3-D printer zien werken.

+Read more...

Ook is deze petitie hier te tekenen.

De War
2015-05-25

Voortgang De WAR

Update De steun die in de petitie voor het behoud van De WAR is uitgesproken heeft geholpen. Bijna 1000 mensen die zeggen De WAR van waarde te vinden op deze plek in Amersfoort is een goed signaal naar degenen die beslissen over de toekomst van het terrein.

+Read more...

Naast de ondertekenaars van de petitie zijn er ook mensen en organisaties geweest die een brief hebben gestuurd naar het college. Deze brieven zijn te lezen op www.dewar.nl/?nl/toekomst. Gemeenteraad In de gemeenteraad is in een speciale vergadering door de meeste partijen inhoudelijke steun voor de plannen van De WAR uitgesproken, maar het nog geen gelopen race. Het plan is inmiddels nog verder uitgewerkt en er zijn nog meer professionals ingestapt die hun expertise willen delen. Crowdsourcing Om geld te verzamelen voor de aankoop is er nu ook een crowdsourcingcampagne gestart. Wil je daar aan bijdragen? Ga dan naar www.dewar.nl/crowdsourcing. Iedereen kan bijdragen met geld, tijd en/of materialen!

De WAR
2015-05-02